DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Ens møbler tager imod store mængder slid igennem deres levetid, og derfor ender de som oftest med at se grimme og slidte ud, hvis man ikke passer ordentligt på dem. Men da møbler spiller en helt essentiel rolle i vores hjem, så er der ikke noget ved at have grimme og slidte møbler stående. Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man skal ud og købe nye stole, skabe og andre møbler, det er dog ikke altid nødvendigt, hvis man er villig til at udfolde sin kreativitet. Man kan nemlig selv gøre noget for at give sine gamle møbler nyt liv, og herunder vil der komme tips, til hvordan det kan gøres.

Nedslibning og oliebehandling

Hvis man ønsker at ens træmøbler igen skal have noget der minder om den samme glans, som da man købte dem, så er der håb endnu. Det kræver nemlig ikke et mirakel men blot en smule knofedt. Man skal blot skaffe sig noget sandpapir eller en slibemaskine, noget oliebehandling og evt. en omgang maling. Efter man har slebet alle urenheder af sit møbel, skal møblet blot oliebehandles, så de igen ser nyt og flot ud.

Kalkmaling

Hvis man ikke ønsker, at møblet igen skal se ud som om, det kom direkte fra producenten, men at det hellere skal se mere spænende og personligt ud, så er kalkmaling et godt bud. Kalkmaling fungerer godt på flere overflader, men det fungerer perfekt til træoverflader, som man finder på mange af sine møbler. Med kalkmaling kan du få dine gamle møbler et mere personligt touch med en moderne mat finish. Læs mere her.

Ompolstring af stole

Det er ikke kun selve træet som bliver slidt, når man igennem en årrække slider sine stole op. Men hvis stolen er polstret med stof, så bliver det ligeledes udsat for meget slid, og i sidste ende vil den ikke længere være flot. Det betyder dog ikke, at den ikke kan reddes, da man blot kan ompolstre den med nyt stof, man helt selv kan vælge.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.