DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

En familieudvidelse kan kræve mange ændringer og tilpasninger. Dette kan være fra alt til hvordan man får den travle og rutinepræget hverdag til at fungere, til hvordan man indretter en familievenlig stue. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt hvordan man vælger at tilpasse ens opholdsstue, idet det vil være et sted, barnet og jer som forældre, vil komme til at tilbringe en hel del tid. Dette medføre at den både skal være praktisk indrettet, så der er plads til sjov og leg, men at den samtidigt også skal være et frirum for jer, hvor I ikke hele tiden er bange for at ting bliver ødelagte eller beskadiget.

Sørg for at købe slidstærke kvalitetsmøbler

For at mindske frygten for at jeres ynglings møbler bliver ødelagte eller ridset, er det vigtigt specifikt at gå efter møbler som har ry for at være slidstærke. Det vil sige at de kan holde til hvad end de nu kan blive udsat for, fx er et sofabord nødt til at være ekstra robust idet det skal kunne holde til at børn højst sandsynligt kan spilde lidt på det, eller lignende. Mangler i inspiration til kvalitetsmøbler, kan i se mere her. Herudover kan man også overveje at give diverse borde i huset og stuen en gang lak, hvilket også vil gøre det mindre modtageligt for ridser, samt mere vandafvisende.

Undgå gulvtæpper i huset

Igen er det vigtigt at understrege børn kan være meget klodset, uden det nødvendigvis er fordi de er uforsigtige, det kan ofte skyldes at de har svært ved at koordinere hele kroppen. Derfor er det en rigtig god ide for alt i verden at undgå gulvtæpper, idet der hurtigt kan komme pletter på, som er næsten umulige at få af. Så hvis i som forældre vil spare en masse tid, kan det være en fordel at overveje slidstærke trægulve eller fliser.