DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Er du førstegangsforælder, og har du derfor nu oplevet, hvor svært det kan være at finde tid til sig selv, så er du stensikkert også begyndt at glæde dig til de muligheder, du får for at kunne komme ned i gear og slappe af. Når man har et barn, der ikke sover igennem om natten, får man en afbrudt søvn, hvorfor man kan være meget træt i løbet af dagen. Når ens barn endelig falder til ro, kan det være svært at komme ned i gear, fordi man i mange timer har været på og opmærksom. Herunder kan du få gode råd til, hvordan du kan slappe af, når dit barn endelig er faldet til ro.

Brug tiden på dig selv

Når man er forælder, har man sjældent tid til sig selv, og når man har, er det kun i korte perioder ad gangen. Når du endelig får muligheden for at bruge tid på dig selv, skal du tage den, for det er ikke til at vide, hvornår muligheden igen byder sig. Når dit barn sover, bør du derfor bruge tiden på dig selv og ikke på rengøring, oprydning og lignende. Bruger man ikke tiden på sig selv, vil man stå med en følelse af, at man aldrig egentligt får muligheden for at prioritere sig selv, hvilket i sidste ende kan påvirke ens livskvalitet.

Find noget som kan få dig til at slippe bekymringerne og de mange flyvske tanker

Som forælder går man rundt med en masse bekymringer og tanker, hvilket også kan være drænende – især hvis man ikke får sovet ordentligt. Derfor kan det være en god idé at finde noget, som kan fjerne dine bekymringer og flyvske tanker for en stund. Prøv eksempelvis kabale på nettet – med et velkendt spil kan du slå tankerne fra og blot fokusere på spillet.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.