DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Har børnene endelig fået jer overtalt til at anskaffe jer en hund? Hundehvalpe er søde, hyggelige og sjove, og det er helt forståeligt, at der er mange, der drømmer om at få en hundehvalp. Men med en hund kommer der et stort ansvar. Ikke nok med det, der er også en masse ting, der skal planlægges og købes ind, inden hvalpen ankommer til familien. Her er en lille guide til, hvordan I kan være sikre på, I er klar til ankomsten af den lille ny.

Alt det praktiske

Først og fremmest bør I sørge for, I har alle de praktiske ting til jeres hund. Det indebærer alle de ting, der gør, I kan komme godt fra starten af, hvilket blandt andet er disse ting:

  • Mad- og vandskål. Hvalpen skal have en masse foder for at vokse sig stor og stærk.

  • Hundesnoren og halsbånd. I bør også lede efter hundeseler til hvalpen.

  • Hundeposer. I skal kunne samle hundens afføring op, når I er ude at gå tur.

Hygge og leg

Hvalpe kan godt være nogle små krudtugler. Det er vigtigt at aktivere hunden lige fra starten af, så den kan holde sig i form og forblive sund. Det kan I gøre med forskelligt legetøj til hvalpe, der lægger op til leg. Sørg både for at have noget legetøj, den selv kan lege med, og noget I skal lege med hunden med.

Sidst men ikke mindst bør I anskaffe jer en hundeseng. Hunden vil gerne have et sted at sove, og har den sit eget sted, vil den blive rigtig glad. Et blødt og hyggeligt sted, der lugter af den selv, er nødvendigt, når man har hund.

Det vigtigste, når man har hund, er, at man giver den en masse opmærksomhed. En hund er et meget socialt dyr, der kræver tæt bånd til sin ejer.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.