DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Som børn er der rigtig mange som drømmer om at få lov til at være butiksejer, så hvorfor ikke lade deres ønske gå i opfyldelse med en lille butik i hjemmet? Hvis man har lidt tid i weekenderne og efter arbejdet, kan man passende have en lille sidegesjæft, som man kan dele med børnene. Udover at man kan have mulighed for at tjene lidt ekstra, vil man have en gylden mulighed for at lære ens børn, hvordan jobs og butikker fungerer.

Sælg lige hvad i vil

Når man har valgt at starte en lille butik i sit hjem, er det første man skal tage stilling til, hvad man vil sælge. Det smukke ved det er, at man helt selv bestemmer, hvad man vil sælge. Det kan være alt lige fra grøntsager og frugt, som man selv gror, eller det kan være slutproduktet af den hobby som børnene eller man selv har.

Brug den tid i vil

Når man selv styre butikken og selv vælger, hvad man vil sælge, så vælger man selvfølgelig også selv hvor meget tid, man vil bruge på det. Man skal selvfølgelig også have tid til andre ting i sin fritid, så det er heller ikke nødvendigt, at der altid er vare i butikken. Hvis man føler, at man kan stole på sine kunder, og de mennesker man bor omkring, så er det heller ikke nødvendigt at have nogen stående i butikken, da kunderne selv kan tage produktet og betale.

Lidt marketing i vejkanten

Ligesom alle andre butikker er det vigtigt, at kunderne ved at butikken eksisterer. Da det kun er en lille sidegesjæft, vil det ikke kunne betale sig at indrykke annoncer i aviser og på hjemmesider. I stedet kan man have et skilt eller et beachflag stående ved vejen, så forbipasserende kan se, at der er en butik. Find dit beachflag her.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.