DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Nu er det snart ikke for tidligt, at sige at vi nærmer os julen. Vejret bliver koldere, butikkerne har haft julepynt oppe i flere måneder og julefrokostinvitationerne begynder lige så stille at tikke ind. Når disse tegn begynder at melde sig, er det som regel et tegn på, at julen rent faktisk er tæt på. Imens virksomheder og større organisationer benytter sig af eventbureauer og store lokationer, når de skal holde julefrokost, så er det en anden historie, når familien samles.

Hele familien samles

Når man har en stor familie, så er det i de færreste tilfælde, at hele familien kan samles. Selvom man måske vil ønske at samtlige 20 familiemedlemmer kan mødes juleaften, så er det dog ikke lige nemt. Men når hele familien ikke kan samles den rigtige juleaften, så er det godt, at julefrokosten findes. På den måde kan man samle de familiemedlemmer, man ikke plejer at se juleaften og julehygge med dem. Hvis man har en enormt stor familie, så kan det selvfølgelig godt betale sig at hyre et eventbureau og en større lokation, men det klassiske mål med en familiejulefrokost er at det skal være en hyggelig og intim stund.

Juleaktiviteter til familiens julefrokost

Juleaften danser man rundt om juletræet og uddeler derefter gaver, men hvis man ikke ønsker at gøre dette flere gange i løbet af december, så er der flere andre juleaktiviteter, man kan give sig i kast med i løbet af sådan en julefrokost med familien. En af de klassiske aktiviteter som næsten altid er at finde til julefrokosten er pakkelegen. Nu når der ikke bliver givet gaver til familien juleaften, kan man bruge pakkelegen som et alternativ til den klassiske gaveuddeling. Selvom det ikke er juleaften, kan man godt bruge nogen af de samme aktiviteter og lege, som man traditionelt laver juleaften. Derfor kan man godt vælge at have en hel mandel i risalamanden og have en sjov mandelgave parat, som hele familien måske kan nyde godt af resten af aftenen.