DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Kender du en, som trænger til en opmuntring, men ved ikke helt, hvad der vil falde i god jord? Der er mange ting, der kan opmuntre en person, men det sikreste svar er enkelt: Send blomster

Men hvorfor lige netop blomster?

En smuk og farverig buket, bringer smilet frem i enhver, der har en dårlig periode. De smukke farver og den dejlige duft af friske blomster, er som medicin til enhver, der har brug for lidt opmuntring.

Send en personlig blomsterhilsen

Med en personlig hilsen, sammen med blomsterne kan du være sikker på, at modtageren af din blomsterhilsen, vil blive glad og opmuntret.

Hvis du ved at modtageren er glad for en specifik blomst, kan du med fordel vælge en buket der er bundet med denne blomst, eller skrive en kommentar, så blomsterbinderen kan inddrage den ønskede blomst i buketten.

Blomster levering i dag

Ønsker du at blomsterne skal leveres i dag, kan du sagtens bestille blomster til levering i dag. Bestil inden klokken 12 og få blomsterne leveret allerede i dag.

Blomster levering alle dage

Du kan med e-BLOMST.dk sende en blomsterhilsen alle dage året rundt. Vi har valgt at arbejde alle dage, selvom mange af vores kollegaer i branchen holder lukket. Dette skyldes at vi synes at vores kunder fortjener at kunne sende deres blomsterhilsen når de har lyst, men ikke når den lokale blomsterbutik har åben. Bestil en blomsterlevering søndag, lørdag eller en helligdag. Vi står klar til at binde en smuk buket med friske blomster og leverer din hilsen personligt lige til døren.

Buketter bundet med friske blomster

Vi er oftest nogle af de første der møder op på torvet. Dette skyldes at vi gerne vil købe de bedste blomster med den bedste kvalitet. Vi køber friske og kvalitetsfulde blomster så din blomsterhilsen holder sig flot i en lang periode og din modtager kan nyde synet af flotte blomster i lang tid.

Bestil din blomsterhilsen nu og vi sørger for at din blomsterhilsen bliver leveret til modtageren på bedste vis.