DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis jeres familie er som mange andres, så er der en god sandsynlighed for at jeres sommerferie, skal holde i Danmark i år. Covid-19 har fået mange til at ændre deres ferieplaner, da det anbefales at man ikke rejser udenlands, medmindre det er til Norge, Tyskland eller Island. Alle dejlige lande men typisk ikke dem, vi danskere valfarter mest til i sommerferien.

Det betyder som sagt også, at der er mange danske familier, der skal holde deres sommerferie i Danmark. Det er generelt svært at finde et sted i verden, der er dejligere end den danske sommer, og så er der mange der får mulighed for at se steder i landet, de ellers ikke ville have set.

Det betyder også, at der er har været godt tryk på sommerhusudlejerne rundt om i Danmark. Ikke mindst fordi Danmark også er åbnet op for eksempelvis tyske turister. Så udover at mere eller mindre hele den danske befolkning gerne vil sikre sig et sommerhus, så er der også de mange hundrede tusinde tyske turister.

Hvis man gerne vil med familien en tur i sommerhus, er det derfor også ved at være absolut sidste udkald. Er man på udkig efter de absolut mest populære områder på vestkysten og Bornholm, skal man efterhånden være meget heldig. Kigger man på sommehuse andre steder i landet, hvor turisme er lige knap så massiv, er der dog stadig fine muligheder. Du kan finde ledige sommerhuse her.

Det vil dog stadig være en god ide ikke at vente meget længere. I takt med at solen skinner, ser man nemlig ofte, der der bliver booket flere og flere sommerhuse, da ideen om sommerhus i den danske sommer er langt mere tiltalende, når solen skinner, end hvis reglen siler ned.