DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Når du lever et travlt familieliv med forskellige aftaler, huslige pligter, praktiske gøremål m.m., er det vigtigt, at du har et behageligt soveværelse, hvor du kan trække dig hen om aftenen og få en god nats søvn. Dit soveværelse skal være et hyggeligt rum, hvor du føler dig godt tilpas.

Her får du tips til at skabe mere hygge på dit soveværelse.

Hæng plakater op på dine vægge

Fire hvide vægge er sjældent det mest hyggelige. Det kan du til gengæld hurtigt lave om på ved at hænge nogle plakater og billeder op. Når du hænger noget op på dine vægge, vil det give noget helt særligt til dit soveværelse. Værelset vil komme til at virke en anelse mindre, når der kommer noget op på væggene, men det er det, der bringer hyggen frem. Desuden gør det, at dit soveværelse kommer til at fremstå mere gennemført.

Når du hænger et par plakater op i nogle rammer, kan du altid nemt skifte plakaterne, når du trænger til forandring på dit soveværelse. Du kan lynhurtigt ændre stilen ved bare at skifte plakaterne ud.

Læg et tæppe på gulvet

Der er noget hyggeligt over tæpper, fordi det er blødt og rart. Hvis du har trægulv på dit soveværelse og savner mere hygge, kan du finde et tæppe, som du kan lægge på gulvet. Det er rigtig rart at træde ud på et tæppe, når du står op om morgenen. Det giver noget varme til rummet, når der ligger et stort tæppe på gulvet.

Skab liv med grønne planter

Grønne planter er prikken over i’et i ethvert rum. Det gælder også på dit soveværelse. Når du sætter nogle grønne planter i et par flotte krukker, giver det noget liv til dit soveværelse, som du ikke rigtig kan få frem på samme måde med andre ting.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.