DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

I er måske lige blevet et ekstra familiemedlem, eller også er jeres nuværende bil blot ved at blive gammel, og står overfor mange reparationer i den kommende tid. I hvert fald har i brug for en ny bil, som kan opfylde alle de behov I har. I skal alle sammen kunne være der. Derudover vil I også gerne have plads til jeres hund, og I skal faktisk også have plads til to til tre store tasker i bagagerummet, til når i drager afsted på ferie. Vigtigt af alt er dog, at I ikke ønsker for meget bøvl med jeres bil. I ønsker ikke at stå med hele ansvaret for bilen selv, især ikke når i skal til at udskifte den igen. Er du og din familie bosat i det øst eller midtjyske, tilbyder PerB Cars leasing af biler i Silkeborg.

Operationel leasing er løsningen

Hvis du kan relatere til ovenstående senarie, hvor dig og din familie gerne vil have en ny bil uden at står med alt bøvlet, når bilen ikke længere skal være jeres, så er operationel leasing, løsningen til dig. Operationel leasing svarer i bund og grund til at leje bilen. Det gør det, fordi leasingselskabet køber bilen når leasingperioden er ovre, og I står ikke længere med ansvaret for bilen. Den omvendte løsning er finansiel leasing. Gennem finansiel leasing er det dig, som står med ansvaret for bilen, når leasingperioden er ovre.

Kend dine behov

Vigtigst af alt når du leaser bil er, at du kender til dine behov. Lad os sige, at du og din familie allerede nu ved, at I skal på skiferie og vinteren og ellers være i Danmark resten af året, kan i med fordel benytte sæsonleasing. Med sæsonleasing får du to biler på samme aftale, og du behøves, ovenikøbet, kun at betale for bilen, når du bruger den.