DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Den klassiske glødepære har de sidste par år oplevet en form for renæssance hvor de igen er at finde i mange hjem rundt omkring i Danmark. Glødepæren adskiller sig fra de andre slags e-pære, ved at man kan se den flotte glødetråd som fås i forskellige former. Glødepæren kan bruges på flere forskellige måder og i flere forskellige kombinationer og kan på den måde være med til at skabe netop det look, som man ønsker i sit hjem.

Den klassiske nøgne glødepære

I de fleste hjem ser man ofte glødepærerne hænge alene eller i par, sådan fungerer glødepærerne rigtigt godt, da de ikke behøver en lampeskærm eller en lysekrone for at se godt ud. Det klassiske gule lys er med til at skabe et hyggeligt skær, så rummet ikke bare lyses op men også får en hyggelig stemning. Læs mere her.

Mange sammen

Hvis man ønsker at lyset skal være mere koncentreret, kan man vælge at have flere nøgne glødepærer hængende ved siden af hinanden. På den måde kan man få hele rummet lyst op på en lækker og stilfuld måde.

Stor variation af pærer

Fordelen ved glødepærerne er at, de findes i mange forskellige størrelser og former, så der altid er en som passer ens smag og ens hjem. Men det er ikke kun selve pæren som varierer meget, men der findes også mange forskellige glødetråde, som man kan vælge imellem.

Passer både ind i lampeskærm og lysekrone

Som sagt så fungerer glødepærerne super godt alene, men de kan også passe godt i lampeskærme og lysekroner. Så når man skal have sat sine glødepære op, så findes der et utal af valgmuligheder.

Glødepærer i lyskæde

Man kan dog også vælge en lidt mere utraditionel løsning og vælge en lyskæde med glødepærer i. Denne lyskæde kan man både hænge i loftet eller på væggen, hvilket er et lækkert alternativ til den klassiske loftslampe.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.