DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Er du nervøs for ubudne gæster om natten? Eller måske når I ikke er hjemme? Så er der flere forskellige ting, som du kan gøre for at føle dig mere tryg i eget hjem. Det er både ting, som du kan gøre selv og ting, hvor du måske kan spørge dine naboer om hjælp.

Få en sikker lås

Først og fremmest skal du have styr på låsen i dit hjem. Hvis du har en gammel og slidt lås, så kan du næsten ligeså godt lade døren stå åben. Disse bliver nemlig brudt op så let som ingenting. Det handler om at gøre det så svært for indbrudstyven som muligt. Det kan du gøre ved at have en sikker lås. Dette kan du få hjælp til ved en låsesmed. Hvis du bor i Holte eller omegn, kan du eksempelvis få hjælp fra Låsesmeden i Holte her.

Lav aftale med din nabo

Hvis du er utryg for dit hjem, når I er ude af huset, så kan en løsning være, at du snakker med din nabo. Du kan aftale med din nabo, at han/hun tømmer din postkasse og generelt har et øje på dit hus. Intet taler til et tomt hus som en fyldt postkasse. Derfor er det også en af disse ting, som mange indbrudstyve kigger efter. De ved, at en fyldt postkasse betyder, at familien ikke er hjemme og ikke har været det i nogle dage.

Få en alarm

Hvis du gerne vil tage et ekstra skridt imod at føle dig mere tryg, så kan du få installeret en alarm. På den måde ved du med det samme, hvis der trænger nogen ind i dit hjem. Det betyder, at du har mulighed for at ringe til nogle og du hvert fald ikke skal komme uforberedt hjem til et hærget hjem.