DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Alle kender til, at ens varmeregningen nogen gange kan blive ekstra høj, specielt når man går de kolde måneder i møde. Mange er dog ikke klar over, at der er flere måder, hvorpå man kan spare en masse penge på varmeregningen.

Varm op med et pillefyr

Hvis man godt kunne tænke sig at spare en masse penge, kan det være en god ide at udskifte sin nuværende varmekilde i huset til en pillefyr, som kan være med til at sænke ens varmeregning en del. Mange hjem bruger i forvejen oliefyr som en opvarmningskilde til hjemmet, det er dog ikke altid den bedste løsning, da den stadig kan være dyr i drift. En god ide kan derfor være at skifte til et pillefyr, som kan være med til at sænke varmeregningen. Leder du efter et godt pillefyr, kan du læse mere her.

Vent med at tænde for varmen

Hvis man godt kunne tænke sig at spare en masse penge på varmeregningen, kan det være en god ide at vente med at tænde for varmen i hjemmet, da der er en masse penge at spare. Det kan selvfølgelig nogen gange være nødvendigt, hvis det er alt for koldt uden for. Der er dog en masse penge at spare, hvis man vælger at vente.

Luft mindre ud i den kolde tid

En anden måde hvorpå man kan spare en masse penge på varmeregningen, er ved at lufte mindre ud i vintermånederne, så man ikke lukker alt den varme luft ud. Mange begår den fejl at lufte for meget ud i den kolde tid, så man ender med at lukke den varme luft ud. Dermed kan man ikke bibeholde varmen i hjemmet, da den bliver lukket ud. Her kan det være en god ide, hvis man ikke lufter for meget ud, og i stedet gør det i mindre periode, i løbet af dagen. Dermed kan man holde mere på varmen, og man kan spare en masse penge på varmeregningen.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.