DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Når du handler på nettet har du mulighed for at få rabatter og specielle tilbud, hvis du benytter dig af rabat koder. Rabat koder er noget en eventuel webshop laver, for at lave tilbud til specielle personer, kan være nogle der abonnere på deres nyhedsbrev, eller nogle der følger en blog, hvor bloggeren har en aftale med webshoppen. Så det er ikke altid lige nemt at overskue hvor henne man skal finde en rabatkode til den webshop man ønsker at handle ved. 

Rabatkoder samlet et sted 

Der findes dog et sted kaldet rabatbanditten.dk hvor de har valgt at samle alle mulige rabatkoder der findes, til et hav af forskellige webshops, så du let kan gå ind og søge på den webshop du ønsker rabatkode til, og se om de har nogle aktive rabatkoder du kan bruge til at få rabat.
Nogle gange er det rabat på en bestemt vare eller varegruppe, og nogle gange er det procent besparelse på hele dit køb, hvis du køber over et vidst beløb.
Du kan se den store oversigt over rabatkoder her 

Sammenlign priser på internet og mobil 

Ikke nok med det kan du også sammenligne priserne på internet og mobilabonnementer på rabatbanditten, så du kan se om du kan spare på mobilregningen, og hvis i er mange i husstanden kan det være mange penge om måneden man måske kan spare på internet og mobil. 

Så næste gang du overvejer at købe noget på nettet, så kig lige forbi rabatbanditten inden du bestiller, så du kan se om der findes nogen rabatkoder til netop den webshop og den vare du ønsker at købe. Så god jagt derud og spar en masse penge. En typisk kernefamilie kan hurtigt spare flere tusinde om året, hvis de bruger lidt tid på at gå op i rabatkoder. 


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.