DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Biler er uhyre dyre i Danmark, og dette er der mange, der ser som en byrde. Der er dog kommet flere og flere smutveje frem til en billigere bil. Har man en familie, er det svært at undgå en bil, og dog er man nogle gange nødt til det, når det alligevel er så dyrt. En bil i en familie kan være en kæmpe fordel, især når man skal transportere børnene i skole, samt også selv køre på arbejde. Uanset om man leder efter en bil, fordi man ingen har, eller fordi man har en ødelagt eller gammel bil, kan det altid være en god idé, at overveje at lease. At lease biler er ved at blive meget populært. Der findes dog flere forskellige slags leasing.

Hvorfor skal jeg lease?

Normalt plejer man at sige, at leasing kan give muligheden for, at få en større variation af biler, alt efter behov. Det vil altså sige, at man kan lease en bil til når man køre til Frankrig, og dog behøver man ikke at beholde denne til dagligdagen. Biler kan meget vel blive sæsonprægede, og derfor er leasing en god løsning til dette. Man skal altså være klar på at sige farvel til en bil, hvis man ikke har råd til at køb den, selvom man rigtig gerne vil have den. Den skal altså henvises til en køber. Der er faktisk mindre værditab i en bil, der flexleases, da der nemlig ikke er registreringsafgift på den. At flexlease minder meget om splitleasing. Det er nemlig, hvor man betaler en afgift per måned. Dette bruges typisk til mere luksuriøse biler. Det gør det altså billigere, at investere i bilforsikring. Det gælder, da bilforsikring nemlig hænger sammen med bilens værdi, som nu tælles uden registerringsafgiften. Vil du vide mere om leasing, kan du se mere omkring leasing af bil her.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.