DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Nu er vi efterhånden halvvejs igennem november, og der er derfor kun et par uger til at kalenderen viser december. Børnene begynder så småt at glæde sig mere og mere til at det bliver jul, og de skal have gaver. For mange forældre i husstanden er der dog ikke kun tale om hygge, lækker mad og gaver, men december er derimod også synonym med julestress og travlhed. Derfor er en god afslappende ferie ofte det som står øverst på mange forældres ønskeseddel i december. Så hvorfor ikke tage en lækker tur til Italien.

Hold julen dernede

Julen er meget traditionsbundet, og mange vil måske se det som blasfemi at forlade Danmark for at holde jul i et land som ikke ligefrem er kendt for sne og julehygge. Men der kommer jo flere juleaftener efter denne her, og der skal i virkeligheden også være plads til at kunne skabe nye minder, oplevelser og traditioner. I vil fx kunne holde jul med den smukkeste udsigt over Gardasøen med en lækker feriebolig ved Gardasøen.

Et væld af lækre lejeboliger

Når mange familier hvert år rejser fra Danmark til Italien, så er der ofte tale om den samme opskrift. Man tager ofte afsted på en charterrejse med hotel inkluderet, hvor man så kan ligge ved poolen hele dagen og børnene kan lege med de andre danske børn der er dernede. Der findes dog også mange andre muligheder. Ved at leje en feriebolig vil i kunne få meget mere privatliv, og i vil kunne få mere plads at bo på.

Skiferie eller badeferie?

Italien er dog meget andet end charterferier og pool. Ved at tage af sted om vinteren, får i nemlig flere muligheder. Hvis i rejser til det nordlige Italien i de højere luftlag, vil der nemlig være mulighed for skiferie. Italien har altså alt hvad hele familien har brug for efter en stresset juletid.