DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Har du en virksomhed, hvor indretningen godt kunne bruge et frisk pust, eller har du lyst til at eksperimentere med en legende indretning hjemme? Så kan det være, du skal overveje en sofabænk. Det giver muligheden for at eksperimentere med sofamiljøer i oaser eller som ventesteder i en reception, hvor det kan være rart, at gæsterne eller kunderne kan sætte sig ned, mens de venter. Der er utallige muligheder for, hvordan sofabænke kan sammensættes med borde eller i segmenter, så man får et sammenspil i hele rummet, hvor tingene passer sammen. Desuden er der god mulighed for med forskellige typer af sofabænke at skabe associationer til andre steder, når man for eksempel vælger enten en simpel, skandinavisk designet bænk, eller man fokuserer på en bænk med et mere eksotisk udtryk, så man kan drømme sig til strandbarer og sydlig stemning.

Få indflydelse på designet

Det er en god oplevelse at stå med et produkt, man selv har været med til at designe. Den mulighed har du med sofabænkene, hvor du kan vælge mellem 6 topbredder, så du er sikker på, sofaen størrelsesmæssigt passer ind i de lokaler, den er tiltænkt, ligesom du kan vælge syv forskellige farver af polstringen. På den måde kan sofabænken tilpasses lokaler, hvor der allerede er et gennemgående farvetema, man gerne vil fortsætte, eller man kan vælge at bryde et lokale, der primært er holdt i sort og hvidt, med en sofabænk i en frisk farve.

Der er forskellige ting, man skal have in mente, når man vælger sofamiljø. Først og fremmest spiller designet ind, da sofaen skal passe godt til, men også komforten er vigtig, da der er forskel på, hvad man foretrækker for at sidde godt. Slutteligt skal prisen også overvejes, og der findes heldigvis sofamiljøer i stort set alle prisklasser, så alle kan finde noget, der passer dem.